Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Mrhal v Čechách

Tak po týdnu u vody jsem zpět. Strávil sem příjemnou dovolenou v jižních Čechách, po roce sem se vrátil na rybník Mrhal u Českých Budějovic.


Mrhal v Čechách
Baďa 31.7.2009 52x Kapři

Volba nástrah a návnad byla jasná, vsadil jsem vše na novinky, které se chystají na přístí sezonu a to koule ze směsí řady Rambo...koule "rambo maso" a "rambo chobotnici" + sem krmil smesí pelet (halibut + barillo + kapří + betainové) a to celé zaléval tekutou potravou AminoLiver.

Okolní rybáři vsadili spíše na kvanta kukuřice a boilí...já sem krmil jinak, koule sem krájel na čtrvtky a krmil sem celkem velký okruh kolem tyčovky, abych donutil ryby hledat... a montáž sem nahazoval kousek od krmného místa, protože po zkušenostech z minulého roku vím, že velké ryby se zdržují lišácky dál od krmého místa:-) Od soboty do středy sem zdolal pouze tři kapry do 70cm, ovšem ve stredu večer přišla silná bouřka a vše se zlomilo, do pátečního dopoledne následovala série 35 parádních záběrů a poslední záběr sem završil krásným, 95cm a 14,3kg vážícím šupináčem. Jinak sem chytal ryby průměrne okolo 7kg. Na Ramba - maso se spletl i metrový sumík.

Všechno jsem nastražoval na panáčka, kvůli nánosu silně páchnoucího bahna na dně, z plovoučkek mi nejlíp šlapal Fluo pop´up říční rak, NP pop ´up HUMR a klasika Máslo/brambora a na závěr obaloval v Boilie obalovačce Rambo. Takže velká spokojenost a hlavně ten klid který tam byl:-) K tomu ještě musím připojit servis a přístup pana majitele, opravdu super zázemí celého rybníku, krásná příroda,pohodová atmosféra a hlavně božský klid, to se cení, hlavně na soukromé vodě.


Jednou se tam určitě zase vrátím.
www.mrhal.cz
Baďa


Akce s článkem
Doporučit známému
Vytisknou článek
Podobné články